Home Page / Novinky / III. ročník sochání minulostí - úspěšnou

III. ročník sochání minulostí - úspěšnou


Ráda bych touto cestou poděkovala za shovívavost a trpělivost všem obyvatelům Klánovic z blízkého okolí místa konání a doufáme, že ruchem pil a brusek příliš neutrpěla pohoda jejich domova.

Za vstřícnost děkujeme všem partnerům a sponzorům, zejména  ÚMČ Klánovice, Lesům ČR, ZŠ Klánovice a firmě ZISTA, vedení KC Nová Beseda, SŠHG a COOP Klánovice s nadějí, že nám i do budoucna zachovají přízeň a budou se i v příštích letech podílet na dalších ročnících. Velký dík patří všem dárcům i těm, kteří si zakoupili litografie a tím přispěli na Sochání pro Hedviku a patronům soch. Letos patronát soše Anděl poskytl p. Ing. Losert a soše Královna p. ing. Pohan z Klánovic.

Fotogalerie z vernisáže soch ZDE.

 Romana Kubíčková & Karel Vilgus

Klánovické fórum, nadační fond

III. ročník sochařského sympozia Sochání pro Hedviku se stal minulostí. Na náměstí Hedviky Vilgusové po něm zůstalo sedm děl, z nichž dvě vytvořené studenty VOŠUMP jsou věnované herci Petru Čepkovi a fotografu Tarasi Kuščinskému  a pět plastik od sochařek M. Kraťukové, D. Kocvárové, L. Severové, M. Špačkové a I. Sadecké na téma moje nejoblíbenější pohádková postava..